Gyalogosgázolás szemtanúit keresik a debreceni rendőrök

Akt.:
Debrecen – Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik a baleset ügyében.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Február 27-én 9 óra 30 perc körül a 471-es számú főúton közlekedett egy nő az általa vezetett személyautóval Hajdúsámson felől Debrecen irányába, amikor haladása során eddig tisztázatlan körülmények között lehajtott az útpadkára, majd elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, amelynek eredményeként átsodródott a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba és elsodort egy gyalogost. A gyalogos férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés