Darazsakat fogtak be a tűzoltók Debrecenben

Akt.:
Darazsakat fogtak be a tűzoltók Debrecenben
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Nem sok esetben kellett közbeavatkozni a hatóságoknak pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Lehasadt egy faág péntek reggel Debrecenben, a Kartács utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták le a faágat.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Hajdúsámsonban, a Vámospércsi út és Harangi utca kereszteződésében, péntek délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították azt. A balesetben nem sérült meg senki.

Méhésznek segítettek tegnap délelőtt a debreceni hivatásos tűzoltók. A Nagyerdei körúton egy darazsakat kellett befogni, a méhész a tűzoltók kihúzós létráján át a rovarokat befogta.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 10 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.Hajdúsámson.
HAON.HU


hirdetés