Teherautóra borult egy fa Debrecenben

Teherautóra borult egy fa Debrecenben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Az eset a Szabó Kálmán utcában történt, a debreceni tűzoltók láncfűrésszel távolították el a fát. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdúhadházon, egy Vénkert utcai családi ház kertjében a vízóraakna telt meg vízzel szerdán hajnalban. A vizet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolítottak el, majd a szivárgást megszüntették.

Száz négyzetméteres lakóház egyik szobájában a cserépkályha elé bekészített facsomó kapott lángra Nyíradonyban, a Toldi utcában. Az ott lakó a tüzet eloltotta, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel és egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el. Senki sem sérült meg és a ház is lakható maradt.

Fa borult egy teherautóra és az úttestre tegnap délután Debrecenben, a Szabó Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Lakóház kéményéből szikrák csapnak ki tegnap délután Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában. A város hivatásos tűzoltói a kályhát átvizsgálták, majd kisalakolták. Lakosság védelmi intézkedésre nem került sor, a ház fűthető maradt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Majd egy kővel megdobta a vonat szélvédőjét. A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény ügyében – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ...

Nagyhegyes – Megkezdték a szakemberek a tűzvizsgálati eljárást és a helyszíni szemlét a nagyhegyesi gáztároló égésének helyszínén. Papp-Kunkli Nóra, a katasztrófavédelem megyei szóvivője a Napló kérdésére szerdán arról tájékoztatott, hogy 40 nap áll a szakemberek rendelkezésére ahhoz, hogy a bale...Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés