Sertéstelep lángolt, lerakódott korom gyulladt meg

Akt.:
Sertéstelep lángolt, lerakódott korom gyulladt meg
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Pénteken sem unatkoztak a tűzoltók Hajdú-Bihar megyében, több helyszínre is riasztották őket a nap folyamán.

Péntek délelőtt egy sertéstelepen Nagyhegyes külterületén egy gázpalack egy fóliát gyújtott meg. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lévő tulajdonos eloltotta porral oltó készülékkel. A tűzoltó egységek a gázpalackot visszahűtötték és az épületet átszellőztették.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délben Hajdúnánás külterületén, a 3805-ös számú úton. A baleset következtében az egyik autó egy árokba, míg a másik jármű egy csatornába borult. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

Pénteken délután kétszer vonultak a tűzoltók segítségnyújtásra. Hajdúszoboszlón, a Hősök terén egy első emeleti lakásba kellett a hajdúszoboszlói hivatásos egységnek bejutnia, mert az ott élő idős ember rosszul lett. A tűzoltók az ajtót felfeszítették és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták. A debreceni Felsőjózsai utcába is riasztották a tűzoltókat, ahová az ablakon keresztül jutott be a debreceni hivatásosak. A lakásban élő idős embert a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lerakodott korom gyulladt meg tegnap délután Ebesen, a Vadas utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket. A ház fűtése más módon megoldott maradt.

Este Debrecenben, a Simonffy utcában egy lakatlan épületben tűz keletkezett, amelyhez riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.


Debrecen - A 25 éves férfi 3 személyautót rongált meg Debrecenben. Garázdaság miatt kell felelnie. Egy nő tett bejelentést a rendőrségre január 11-én 23 óra körül arról, hogy Debrecenben, az István úton parkoló autókat rongál egy fiatal férfi. Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a 25 éves h...Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés