Nem csak a kamiontűznél volt dolga a hajdú-bihari tűzoltóknak

Akt.:
Kamion rakománya lángolt Debrecennél
Kamion rakománya lángolt Debrecennél - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hajdúnánáson fakidőlés, Debrecenben gázszivárgás miatt vonultak ki. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Nikecellt szállító kamion egyik kereke gyulladt ki tegnap délelőtt Debrecen külterületén a 47-es főúton. A tűz átterjedt a rakományra is, melyet a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltottak el. A kamion vezetője nem sérült meg. A rendőrség a beavatkozás idejére teljesen lezárta az érintett útszakaszt.

Hajdúnánáson, az Izzó utcában egy fa kidőlt, és a közúti forgalmat veszélyeztette. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kézi erővel a fát eltávolították.

Tegnap délután szivárgott a gáz egy családi ház gázórájából Debrecenben, a Knézich Károly utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a területet biztosították, amíg a gázszolgáltató szakemberei a hibát elhárították.

Méhésznek nyújtottak segítséget az egyeki önkormányzati tűzoltók tegnap este Tiszacsegén, a Tiszavirág utcában. Egy nyaraló egyik deszkájába darazsak költöztek, melyeket a méhész a tűzoltók kihúzóslétráján át ért el, így a rovarokat el tudta távolítani.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Kigyulladt egy kamion kereke kedd délelőtt Debrecen külterületén, a 47-es főúton. A lángok átterjedtek a jármű rakományára is, amelyet a kiérkező tűzoltók rövid idő alatt eloltottak. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, ám az oltás ideje alatt teljes útzár volt a főút adott sz...Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés