Kitűnő hangulatban piknikezhettek a családok

Kitűnő hangulatban piknikezhettek a családok
© Fotó: Harsányi Zsolt
Hajdúnánás – Első alkalommal nyitotta meg kapuit június 23-án, szombaton a Gasztrosétány.

A gyógyfürdő előtti téren kézműves sörrel, ínyenc ételekkel, neves mesterszakácsokkal és fergeteges hangulattal várták a kulináris élményekre vágyókat.

gasztro4Fotó: Harsányi Zsolt

Az ínyenc ételekről országos hírű éttermek gondoskodtak. A freestyle bemutató, vizipisztoly flashmob, gyermek és ifjúsági önkormányzat versenyei, a nánási portéka kóstolói mellett bekapcsolódhattak az érdeklődők az ország legnagyobb pizzasütésébe is.

gasztro2Fotó: Harsányi Zsolt

A nap folyamán a Gasztrosétányon fellépett Lola, Péter Sramek, Merényi Ákos, Young-G, Herceg Dávid, este pedig a legjobb Republic-dalokkal érkezett a színpadra a Kiscipő Zenekar egy fergeteges élő koncerttel, majd Mr. Geryman retró-mulatós show-val szórakoztatta a közönséget. A nap zárásaként Szent Iván éji szertűzgyújtással ünnepelték a nyári napfordulót.

Hagyományteremtés

A rendezvény kapcsán Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere elmondta, hogy a városnak gyógyhelyként a legjobb házigazdává kell válnia. Első lépésként a fürdő előtti közösségi teret szeretnék minden évben élettel megtölteni a nánásiaknak és az ide érkező vendégek számára.

gasztro3Fotó: Harsányi Zsolt

„Minőségi alapanyagok, a régió ízei, mesterszakácsok, remek hangulat – ez jellemezte az első Gasztrosétányt” – mondta a város első embere hozzátéve, hogy a rendezvényt hagyományteremtő szándékkal rendezték meg.

– Harsányi Zsolt –Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés