Kisebb tüzekhez riasztották a hajdú-bihari lánglovagokat

Kisebb tüzekhez riasztották a hajdú-bihari lánglovagokat
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Avar és aljnövényzet kapott lángra, volt, ahol kéményben lerakódott korommal küzdöttek meg a katasztrófavédelem munkatársai.

Vasárnap délelőtt Hajdúböszörmény-Pród közelében öt négyzetméteren lángolt a száraz avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kézi szerszámokkal oltották el a tüzet.

Az aljnövényzet öt hektáron égett Görbeháza külterületén. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Begyulladt a lerakódott korom egy debreceni családi ház kéményében a Dicsőfi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi szerszámokkal oltottak.

Tíz hektáros területen foltokban égett az avar Hosszúpályi és Pocsaj között, tegnap késő délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a lángokat – közölte a – Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 7 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés