Ketten kórházba kerültek Nagykerekiből

Ketten kórházba kerültek Nagykerekiből
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Tűzifa tároló és fahulladék is lángra kapott, több ízben riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat.

Vasárnap délelőtt a debreceni Sillye Gábor utcában egy családi házhoz épített melléképületben, a tűzifa tárolóban keletkezett tűz. A helyszínre riasztott debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet, majd egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kora este rosszul lettek egy családi ház fürdőszobájában Nagykerekiben, a Jókai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók is kivonultak a helyszínre, akik méréseket végeztek. A műszerek szén-monoxid jelenlétét mutatták ki a levegőben, ezért a mentőszolgálat egy gyermeket és egy felnőttet további vizsgálatra kórházba szállított. A kórház később információi szerint mindketten szén-monoxid mérgezést szenvedtek. A házban a gázszolgáltató a készüléket lezárta, ezért a fűtés hiánya miatt két lakó ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Vasárnap éjszaka Hajdúnánáson, egy Magyar utcai családi ház udvarán a kerítés és fahulladék gyulladt meg. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a közel négy négyzetméteres területet – számolt be a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés