Két baleset is történt szombaton Hajdú-Bihar útjain

Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – De tűzifa, avar és aljnövényzet is égett, volt tehát dolga a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombat hajnalban egy személygépkocsi lesodródott a 4-es számú főútról Debrecen közelében. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet, és áramtalanították azt. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Hajdúnánáson, a Petőfi utcában egy udvaron három köbméter tűzifa gyulladt ki, ezért riasztották a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Egy platós kisteherautó árokba hajtott, majd felborult szombat délután Esztárban, a Rákóczi utcában. A létavértesi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították, A teherautóban utazó négy embert a mentőszolgálat a helyszínen ellátta.

Kétszáz méteren hossza az erdő aljnövényzete kapott lángra tegnap délután a 4805-ös szám úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A püspökladányi hivatásos tűzoltókat avartűzhöz riasztották Szerepen, a Dózsa telepen. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen, Kaba, Hajdúböszörmény - Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Kaba közelében a 4-es számú főúton egy személygépkocsi az árokba sodródott péntek délelőtt. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalaní...Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés