Így telt a tűzoltók csütörtöki napja

Így telt a tűzoltók csütörtöki napja
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Többek között balesethez és tűzhöz is vonulniuk kellett csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Segítségre szoruló idős emberhez riasztották tegnap délelőtt a tűzoltókat Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az ajtó felfeszítésével bejutottak az ingatlanba, majd az ott talált embert átadták a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították.

Nem adott magáról életjelet egy idős ember tegnap kora délután Biharnagybajomban, a Bethlen utcában. A püspökladányi tűzoltók kinyitották az ingatlan ajtaját, majd az ott talált idős embert a mentőszolgálatnak átadták, akik megállapították, hogy elhunyt.

Villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba csapódott egy személygépkocsi tegnap este a 35-ös számú főút 76-os kilométerszelvényénél. Az autóban egy ember utazott, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd feszültségmentesítették.

Teljes terjedelmében égett egy közel tíz négyzetméter alapterületű melléképület tegnap a késő esti órákban Hajdúnánáson, a Munkások útján. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángoló épületet, melyben kisgépek égtek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Balesethez és lehasadt ágakhoz vonultak a tűzoltók, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől. Szerda reggel három autó ütközött össze Debrecen-Bánkon a 4814-es számú úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgáltá...Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés