Aranyra és pálinkára utazott a tolvaj Nánáson

Akt.:
Aranyra és pálinkára utazott a tolvaj Nánáson
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a hajdúdorogi férfival szemben.

2017. szeptember 3-a és szeptember 13-a között egy hajdúnánási családi házból és annak melléképületéből a gyanúsított hajdúdorogi férfi egy arany nyakláncot, két arany gyűrűt és 15 liter házi pálinkát tulajdonított el. A 47 éves férfi egy helyi idős hölgynek segített a ház körüli munkákban, így bejárhatott az ingatlanba.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A gyanú szerint a hajdúdorogi férfi a vezetékes telefon használata során lopta el az asztalon lévő ékszereket, később áttöltötte a sértett házi pálinkáját egy másik palackba, amit magához vett, majd a műanyag kannát úgy tette vissza a helyre, hogy azt előtte feltöltötte vízzel. Az esetről történt bejelentést követően a nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként elfogták és a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra előállították B. Györgyöt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

B. György ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a nyomozók a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a járási ügyészség részére.

– police.hu –Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés