Hajdúhadházon a staffordshire a kutyatolvajok kedvence

Hajdúhadházon a staffordshire a kutyatolvajok kedvence
© Illusztráció: Getty Images
Hajdúhadház – Megint elloptak egy staffordshire terriert Hajdúhadházon. A helyi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 15 éves fiatalkorú fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. április 6-án 15 óra 11 perckor egy férfi telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy a hajdúhadházi családi háza udvaráról ismeretlen tettes ellopta a kutyáját. A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint a bejelentő elmondta, hogy vannak információ arról, hogy hol lehet a család házi kedvence, a másfél éves staffordshire terrier. A rendőrök a beszerzett adatokat követően még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 15 éves helyi lakost, akit előállítottak a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A fiatalkorú fiú a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a kutyát a városban megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Szimatot fogtak a rendőrök, megtalálták az ellopott kutyát
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.