Tűz ütött ki egy oviban és egy mozdonyban csütörtökön

Akt.:
A Hajnal utcán teherautó és személygépkocsi ütközött csütörtök reggel
A Hajnal utcán teherautó és személygépkocsi ütközött csütörtök reggel - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Debrecenben egy karambol helyszínén is segédkeztek a tűzoltók, Hajdúhadházon ötszáz négyzetméternyi nádas lángolt.

Személygépkocsi és teherautó ütközött össze tegnap délelőtt Debrecenben, a Hajnal utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. A baleset során senki sem sérült meg.

Csütörtök délelőtt tűz ütött ki egy debreceni óvoda kreatív műhelyében, ahol parafint melegítettek egy elektromos tűzhelyen, amely kicsapódott és meggyújtotta a fa falburkolatot. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott dolgozók eloltották, a helyiség azonban füsttel telítődött, ezért a lánglovagok nagy teljesítményű ventilátorral kiszellőztették azt.

Ötszáz négyzetméteres területen lángolt a nád tegnap délelőtt Hajdúhadházon, a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Felakadt egy személyautó vonóhorgára egy másik jármű tegnap délben Debrecenben, a Füredi úton. A gépjárművek akadályozták a közlekedést, ezért riasztották a debreceni tűzoltókat. Az egység kéziszerszámok segítségével szétválasztották a két autót.

Hosszúpályiban, a Szabótiszta tanyán kétszáz négyzetméteren égett az avar csütörtök délután, a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Izzani kezdett egy elektromos vezeték egy diesel mozdony motorterébe tegnap este, a mozdonyvezető egy porral oltó készülék segítségével eloltotta a tüzet. A debreceni hivatásos tűzoltók a motorteret átvizsgálták, puttonyfecskendőt használtak. A káresemény a vasúti forgalomban fennakadást nem okozott.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés