Sok szabadtéri tűzeset volt szombaton

Sok szabadtéri tűzeset volt szombaton
© Illusztráció: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A tűzeseteken kívül árokba borult trélert mentettek, illetve egy lakás további beázását is megakadályozták a lánglovagok.

Szombaton sokat riasztották a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat szabadtéri tüzekhez. Délelőtt Bocskaikertben, a Lepke úton kétszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet, majd a 33-as számú főút mentén nádas égett száz négyzetméteren, amelyet az egység eloltott. Délután Nádudvar külterületén a csatorna mentén húsz méter hosszan a nádas lángra kapott, a püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el. Késő este pedig Hajdúhadházon, a Nap utcában szintén nádas égett, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők eloltottak.

Egy személyautókat szállító tréler árokba borult tegnap délelőtt Egyek közelében a 33-as számú főúton. Az egyeki önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, személyi sérülés nem történt.

Szombat éjjel Debrecenben, a Csapó utcában egy ötödik emeleti lakás mennyezete átázott, ezért segítséget kért az ott élő. A debreceni hivatásos tűzoltók a hatodik emeleti lakásba bejutottak és a csapot elzárták, majd áramtalanították az érintett lakást. A víz miatt kisebb anyagi kár keletkezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés