Rendőrkézen a hadházi betörés egyik gyanúsítottja, a másikat még keresik – frissítve

Akt.:
Rendőrkézen a hadházi betörés egyik gyanúsítottja, a másikat még keresik – frissítve
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A nyomozók azonosították azt a két férfit, akik hajdúhadházi ingatlanokból loptak – olvasható a police.hu-n. Egyikőjükkel szemben elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2019. február 11-én társával bement egy ház udvarába, ahol a garázsban kutattak. Miután a két férfi rátalált négy láncfűrészre, azokat magukhoz vették, azonban ekkor a sértett rajtakapta őket, de két eszközt ennek ellenére sikerült ellopniuk – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Mint írják, a rendőrök 2019. február 18-án elfogták B. Csabát, aki a megalapozott gyanú szerint társával betört az ingatlanba. A nyomozók a hajdúhadházi lakost a rendőrkapitányságon kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A közlemény szerint a rendőrök beazonosították B. Csaba társát is, ellene elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. A férfit később elfogták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai az ellopott szerszámokat megtalálták és 2019. február 27-én visszaadták a sértettnek.

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság a két férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés