Nem indult el a fiú vonata, rendőrök vitték haza Debrecenből

Akt.:
Nem indult el a fiú vonata, rendőrök vitték haza Debrecenből
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Két ittas sofőr is lebukott szilveszter éjszaka. Hírek a megyei rendőrségtől.

A korábbi évek szilvesztereihez képest nyugodtan telt rendőrségi szempontból az óév utolsó éjszakája megyénkben. Tiltott petárdázás miatt nem intézkedtek a rendfenntartók.

Elfogták viszont szilveszterkor azt a férfit, aki a gyanú szerint Derecskén egy nappal korábban a kerítésen átmászva betört egy családi ház melléképületébe és garázsába, ahonnan egyebek mellett tyúkokat, pálinkát, cigarettát, sört akart ellopni egy zsákban. A közben hazaérkező tulajdonos azonban megzavarta az elkövetőt, aki erre a zsákmányt hátrahagyva kiugrott a kerítésen és elszaladt. Az elfogott férfi beismerte tettét. A 33 éves M. Kálmán ellen lopás gyanúja miatt indult eljárás.

Falopás miatt vettek őrizetbe a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járőrei egy létavértesi nőt és egy hencidai férfit.

Elfogták és őrizetbe vették a hajdúhadházi rendőrök a 43 éves B. Gyöngyit, aki ellen a Debreceni Járásbíróság országos elfogatóparancsot adott ki.

Ittas vezetés miatt büntetőeljárás indult az ellen az 50 éves férfi ellen, akit Hajdúsámsonban éjfél után 40 perccel állítottak meg a rendőrök.

Ugyancsak Hajdúsámsonban egy 17 éves fiú nagybátyja kocsijával közlekedett újév hajnalban, 3 óra 5 perckor, amikor leintették és igazoltatták a rendőrök. A szonda megfújása után kiderült, hogy a fiatalember alkoholos állapotban ült a volánhoz. Ezért őt is előállították és eljárást indítottak ellene.

16 éves fiút igazoltattak a rendőrök Debrecenben, a Nagyállomáson szilveszter éjjel 23 óra 20 perckor. Elmondta a rendőröknek, hogy az utolsó vonat, amivel haza szeretett volna menni Konyárra, valamiért nem indult el. A debreceni rendőrök a berettyóújfalui rendőrökkel együttműködve hazavitték a fiatalembert.

Elesett és nem tudott felállni, így nem tudta az ajtót kinyitni Debrecen, Hajó utcai otthonában egy 85 nő. A rendőröknek a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével sikerült bejutni az első emeleti lakásba. A mentők kórházba szállították az idős nénit.

HBN


Hajdú-Bihar - Szivattyúra is szükség volt a Csonkatorony utcában, a nánási tűzoltók a szomszéd megyében segítettek. Ügyeleti hírek az év utolsó napjáról. Elöntötte a víz egy családi ház pincéjét szilveszter délelőtt Debrecenben, a Csonkatorony utcában. A mintegy 30 centiméter magasan álló vizet a...

Budapest - Országszerte több mint háromezer - ebben csak a fővárosban több mint ezer - riasztásuk volt a mentőknek a mostani szilveszteren - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója hétfő reggel az MTI-vel. Győrfi Pál közleménye szerint a mentők 3189 esetet láttak el szilveszte...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés