Lakóépületre, villamos vezetékre szakadt faág Debrecenben

Lakóépületre, villamos vezetékre szakadt faág Debrecenben
© Illusztráció
Hajdú-Bihar – Hétfőn egy öt méteres fűzfa egyik ága villamos vezetékre hasadt, egy másik pedig lakóépületre dőlt Debrecenben, a Kétmalom utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a faágakat eltávolították. Anyagi kár nem keletkezett.

Este Hajdúhadházon, a Silye Gábor utcában egy családi ház konyhájában gázpalack szivárgott, ezért riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység a palackot elzárta és a lakást átszellőztette.

Éjfélkor egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Balmazújvároson, a Hortobágyi úton. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autóban ketten utaztak, egyikőjük megsérült.

Kedd hajnalban a debreceni Sámsoni úti autóbusz-fordulóban egy menetrendszerinti busz kerekeinél csaptak fel lángok. A buszvezető két porral oltó készülékkel a tüzet eloltotta, a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. Az egység hőkamerával átvizsgálta a járművet és egy vízsugárral a kerékjáratot visszahűtötte.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés