Kamionok csattantak a 42-esen, Debrecenben liftbe szorult egy ember

Kamionok csattantak a 42-esen, Debrecenben liftbe szorult egy ember
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – De bajba jutott kutyához és egy hajdúhadházi nádtűzhöz is vonulni kellett a hét első napján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Reggel Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utca egy földszinti lakásban leégett az étel. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átszellőztették a füsttel telítődött lakást. A mentőszolgálat a ház lakóját kórházba szállította kivizsgálásra.

Délelőtt egy lifthez riasztották a tűzoltókat. Egy ember a debreceni Hatvani István utcában a lift ajtaját nem tudta kinyitni, beszorult a szerkezetbe. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították a bajbajutottat.

Két nyergesvontató ütközött össze Ártándnál, a 42-es számú főúton. Az egyik kamionból az üzemanyag az aszfaltra folyt háromszáz méteren. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a közútkezelővel közösen felitatták a kifolyt üzemanyagot. A két kamion önerejéből el tudta hagyni a helyszínt, vezetői sem sérültek meg.

Nád égett ötven négyzetméteren tegnap délután Hajdúhadházon, az Árpád utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Kutya esett egy használaton kívüli aknába Monostorpályiban, a Létai utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók siettek az állat megmentésére. Dugólétrán át mentőkötél segítségével emelték ki a nagytestű kutyát az aknából. Az eb nem sérült meg. A mentés után a tűzoltók ideiglenesen befedték az akna nyílását.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Könnyű sérüléseket szenvedtek a sofőrök Hajdú-Bihar megye útjain vasárnap - derül ki a police.hu-n megjelent közleményből. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely február 17-én 10 óra körül történt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában....

Balmazújváros - Autóbusz és személyautó karambolozott - eddig tisztázatlan körülmények között - hétfő délután Balmazújvároson, a Dózsa György és Rózsa utca kereszteződésénél. A balesetben úgy tudjuk, egy gyerek sérült könnyebben a buszon, aki a hirtelen fékezéstől kizuhant a babakocsiból. Fotó:...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés