Elkapták a hadházi lopási ügy másik gyanúsítottját is

Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök a szökésben lévő L. Attilát elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették – olvasható a police.hu-n.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy férfi február 11-én társával bement egy ház udvarába, ahol a garázsban kutattak. Miután a két férfi rátalált négy láncfűrészre, azokat magukhoz vették, azonban ekkor a sértett rajtakapta őket, de két eszközt ennek ellenére sikerült ellopniuk – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Mint írják, a rendőrök február 18-án elfogták B. Csabát, aki a megalapozott gyanú szerint társával betört az ingatlanba. A nyomozók a hajdúhadházi lakost a rendőrkapitányságon kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök beazonosították B. Csaba társát, a 46 éves L. Attilát, aki több hasonló bűncselekménnyel hozható összefüggésbe. Ellene a rendőrség elfogatóparancsot adott ki, azonban március 2-án a hajdúhadházi járőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a körözött férfi egy helyi ingatlanban bujkál – tudatta a rendőrség. Az egyenruhások elfogták, majd előállították L. Attilát a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai az ellopott szerszámokat megtalálták és február 27-én visszaadták a sértettnek. A nyomozó hatóság a két férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés