A motorháztetőre ugrott, majd betörte a szélvédőt

Akt.:
Öklével törte be a szélvédőt.
Öklével törte be a szélvédőt. - © Fotó: Police.hu
Debrecen – Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a debreceni rendőrök azzal a két férfival szemben, akik között elfajult a vita.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szeptember 12-én reggel 9 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton egy közlekedő személyautó motorháztetején kapaszkodik egy férfi. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a jármű vezetőjét, valamint azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn kapaszkodott. Mindkét férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással majd a 45 éves L. József autójával el akart hajtani a helyszínről, amit haragosa, B. Géza úgy akart megakadályozni, hogy a gépjármű elé állt. A hajdúhadházi férfi járművével ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu ©

A rendőrök befejezték az L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték a járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés