360 fokos videó: megvan az újabb magyar rekord

Akt.:
360 fokos videó: megvan az újabb magyar rekord
© Fotó: Matey István
Debrecen, Hajdúhadház – László Gyula, a hajdúhadházi labdazsonglőr újabb magyar rekordot állított fel szerdán délután, a debreceni Benedek Elek Fiókkönyvtárban.

Gyula a freestyle foci kategóriájában egy négy elemből álló kombinált gyakorlattal ért el újabb magyar csúcsot, a világrekordot túlszárnyalnia azonban nem sikerült.

Fotó: Matey István

– Gyula minden további nélkül első kísérletre be tudta állítani ebből a gyakorlatból a tízdarabos, egy percen belüli rekordot. Szívből gratulálunk Gyulának, természetesen ez magyarországi rekord, hiszen rajta kívül soha senki nem próbálta meg ezt a négyelemű gyakorlatot megcsinálni ilyen rövid idő alatt. Reméljük, hogy Gyula folytatja, hiszen úgy érzi, még legalább egy vagy két gyakorlatsorozat van ebben az egy percben. Szerintem hamarosan hallani fogunk Gyuláról, amikor ténylegesen meg is dönti a világrekordot, nem csak beállítja – mondta el Sebestyén István, a Magyar rekordok regisztrátora.

Gyula a hivatalos eredmény megszületése után elmondta, ezzel most elsősorban magának bizonyított, de vannak további tervei.

– Szeretnék támogatókat, szponzorokat találni, hogy Dubajban a világ legnagyobb tornyát focilabdával a fejemen meg tudjam mászni, ezáltal Magyarországot világszínvonalas versenyeken hivatalosan képviselni – osztotta meg velünk álmait a hadházi srác.

KD


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


László Gyula többszörös magyar rekordernél jártunk
Hajdúhadház - László Gyula, a 29 éves hajdúhadházi roma származású tízszeres Guinness-rekorder nem adja fel, újabb rekordok felállítására készül. A januári mínuszokban látogattuk meg Gyulát otthonában. A fiatalember várt minket, a szobában a kandallóban ropogott a tűz, a ház többi részében azonba...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés