Hajdúdorogon tolató sofőr, Böszörményben figyelmetlen kerékpáros okozott balesetet

Akt.:
A kerékpáros a Mátyás Király körút és a Hadházi utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj Elsőbbségadás kötelező!" közúti jelzőtáblát.
A kerékpáros a Mátyás Király körút és a Hadházi utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj Elsőbbségadás kötelező!" közúti jelzőtáblát. - © Fotó: police.hu

Hajdú-Bihar – A vétlen kerékpáros könnyű, a szabálytalankodó súlyos sérüléseket szenvedett.

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.
Egy 30 éves férfi az általa vezetett Seat típusú gépjárművel tolatott 2017. május 22-én 6 óra körül Hajdúdorogon, a Fürdő utcában egy parkolóban, amikor nem vette észre a mögötte közlekedő kerékpárost, akit elütött. A biciklis a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

p2
A sofőr nem vette észre a kerékpárost. Fotó: police.hu

Egy nő az általa vezetett motoros kerékpárral közlekedett 2017. május 22-én 10 óra körül Hajdúböszörményben, a Mátyás király körúton, a Téglási utca felől a Corvin János körút irányába. A kerékpáros a Mátyás Király körút és a Hadházi utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, ezért összeütközött egy szabályosan közlekedő Ford típusú gépjárművel. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

p5
A kerékpáros egy szabályosan közlekedő Ford típusú gépjárművel ütközött össze. Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –