Villanyoszlopnak ütközött egy autó, nem volt áram Dorogon

Akt.:
Villanyoszlopnak ütközött egy autó, nem volt áram Dorogon
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Két súlyos sérüléssel járó közúti balesethez is ki kellett vonulniuk a hatóságoknak.

A katasztrófavédelem illetékese elmondta, egy idős nő csütörtök délelőtt balmazújvárosi otthonában elesett, aki ezután már nem tudta kinyitni az ajtót a mentőszolgálatnak. A helyi tűzoltók kéziszerszámok segítségével kinyitották az ajtót, és a sérültet átadták a mentőknek, akit ők kórházba szállítottak.

Debrecenben, a Ladik utcában egy tizennyolc négyzetméteres melléképületben papírhulladék gyulladt meg csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

Hajdúdorogon, a Nánási úton egy személygépkocsi beton villanyoszlopnak ütközött, csütörtök késő délután. A baleset után az autó elhajtott a helyszínről. A hajdúnánási hivatásos tűzoltóknak a kidőlt villanyoszlop miatt kellett vonulniuk a helyszínre, akik az áramszolgálató kiérkezéséig ott is maradtak. A villanyoszlopban nagyobb anyagi kár keletkezett. Emiatt négy órán át áramkimaradás volt Hajdúdorogon, a Nánási úton, amely közel nyolcvan fogyasztót érintett.

Egy kamion őzet ütött el csütörtök késő este a 33-as számú főút kilencvenötödik kilométerszelvényénél. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltóknak az út megtisztítását kellett elvégezniük egy vízsugárral. A balesetben a kamion vezetője nem sérült meg.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két súlyos személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, akik közül négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, hatot pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tíz személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.Hajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés