Vérnyomok és kamerafelvételek vezették a rendőröket a gyanúsítottig

Vérnyomok és kamerafelvételek vezették a rendőröket a gyanúsítottig
© Fotó: police.hu
Hajdúdorog – A hajdúböszörményi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 30 éves férfit – olvasható a police.hu-n.

A rendőrségre november 3-án 23 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen személy be akart törni egy hajdúdorogi házba – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásában. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A híradásból kiderül: a beszerzett információk alapján a feltételezett elkövető ököllel betörte a bejárati ajtó ablakát, azonban az üveg elvágta a kezét, ezért inkább úgy döntött, hogy hazamegy.

A nyomozók a sérülés miatt hátrahagyott vérnyomokat követve, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján egészen a helyi férfi házáig jutottak. A 30 éves O. Tamást otthonában a rendőrök elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Vele szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.Hajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés