Trágya és szalonna is lángolt pénteken

Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – Idős személyen segítettek a tűzoltók, a rendőrök pedig két balesetnél is helyszíneltek pénteken. Ügyeleti hírek.

Pénteken reggel egy idős személy rosszul lett otthonában, nem tudott ajtót nyitni, ezért a mentők a debreceni hivatásos tűzoltók segítségét kérték a helyiségbe való bejutáshoz.

Péntek délelőtt egy üvegszálas kuka égett teljes terjedelemében Debrecenben, egy Borzán Gáspár utcai buszmegállóban. A hivatásos tűzoltók vízsugárral fojtották el a lángokat.

Balmazújvárosban egy húsüzem megközelítőleg két négyzetméter területű füstölőjében elhelyezett szalonna és kolbász égett, amit a balmazújvárosi tűzoltók vízsugárral oltottak el, így a tűz nem terjedt át másra.

Trágya gyulladt ki Hajdúszoboszlón, amit kéziszerszámokkal és vízsugárral oltottak el a hajdúszoboszlói tűzoltók pénteken délelőtt.

Hajdúdorogon, a Nánási utcában egy mozgáskorlátozott, idős hölgy begyújtott a cserépkályhába, nagy füstöt okozva ezzel. A hajdúnánási tűzoltók átszellőztették a helyiséget és a kéményrendszert is átvizsgálták.

Debrecenben, a Szeged utcán háromszáz négyzetméteren száraz gaz, avar égett. A tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a tüzet.

Balesetek is akadtak

A 4-es főút mellett található Nádas csárdánál két személykocsi ütközött össze pénteken a kora délutáni órákban, egy fő könnyebben sérült. Néhány órával később a Debrecen Sámsoni úton személykocsi motoros ütközött, egy fő könnyebb sérüléseket szenvedett.

HBNHajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés