Hajnal óta zuhog a megye nyugati részén

Akt.:
Hajnal óta zuhog a megye nyugati részén
© Forrás: Facebook / Ferenc
Hajdú-Bihar – A hetekig tartó szárazság után olyan eső zúdult megyénk nyugati részére, hogy több helyen a elvezető árkok is megteltek vízzel.

Körülbelül a Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúböszörmény, Nagyhegyes, Püspökladány, Biharnagybajom vonaltól nyugatra hajnal óta nemhogy esik, hanem zuhog az eső.

A hajdúböszörményi főtér például így nézett ki:

De sok helyen állt a víz a debreceni utcákon is:

e2Fotó: Derencsényi István

Ha a környéken lakik, és van fotója/videója a szerdai esőről, küldje el a haon@inform.hu e-mail-címre!


Debrecen – A tavasz és az eső hatására helyenként a járdákon és az utakon is tömegesen vannak jelen kis és nagy éticsigák. Ez elsősorban rájuk jelent óriási veszélyt, hiszen a tapasztalható nyomok alapján Debrecenben is akarva-akaratlanul sok gyalogos lép rájuk, és járművek is átmennek rajtuk. En...

Hatalmas eső zúdult a megyére szerda reggelre virradóan és délelőtt
Hajdú-Bihar - A vízkorlátozás lehetősége is felmerült Hajdúdorogon két elromlott szivattyú miatt. A három hétig tartó csapadékmentes idő után komoly esők estek kedden és szerdán megyénkben. Szerda délelőttig általában 25 és 35 milliméter között mozgott a lehullott csapadék mennyisége, de néhány h...

Budapest - Első és másodfokú figyelmeztetéseket is kiadott szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másod, Békés és Csongrád megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a 24 óra alatt várható sok eső mia...Hajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés