Autó alatt szakadt be az aszfalt Debrecenben

Akt.:
Autó alatt szakadt be az aszfalt Debrecenben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A Derék utcán pedig parkoló autóra szakadt egy faág vasárnap, nagy az anyagi kár. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap hajnalban Hajdúdorogon, az Újtemető utcában a köztemető mellett százötven négyzetméteres területen szemét égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Debrecenben, az Olajütő utcában egy személyautó alatt az aszfalt beszakadt, és az autó kereke a gödörbe szorult. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével emelték ki az autót.

Délben Hajdúsámsonban, egy Árpád úti házban egy tűzhelyen gyulladt meg az étel, és a tűz átterjedt egy függönyre is. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élő a tüzet eloltotta, így a tűzoltók az átszellőztetésre avatkoztak be.

Délután egy parkoló autóra esett egy faág a debreceni Derék utcában. A tűzoltók kézi erővel eltávolították az ágat. Az autóban nagyobb anyagi kár keletkezett.

kv2Fotó: katasztrófavédelem

Debrecenben, a Varga utcában is lehasadt faághoz riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit. A hat méteres faág forgalmi akadályt képezett, ezért a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Vasárnap éjszaka étel égett le a hajdúnánási Pázsit utcában, a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, eközben egy gázpalackot is kihoztak a házból. Az eset során nem sérült meg senki.


Hajdú-Bihar - A tűzoltók Debrecenben és Szoboszlón is segítettek a mentősöknek szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. A megye tűzoltóit szombaton két alkalommal riasztották segítségnyújtásra. Debrecenben, az Otelló utcában egy lakásba kellett beengedni a mentőszolgálatot, ahol az ott ...Hajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés