Hajdúböszörményben folytatódott az ellenőrzés

Hajdúböszörményben folytatódott az ellenőrzés
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A rendőrök legutóbb Hajdúböszörményben ellenőrizték a járművezetőket.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai február 20-án 7 és 11 óra között fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Hajdúböszörmény illetékességi területén. A demonstratív jelenlét elsősorban az ittas járművezetők és a dinamikus szabálysértők kiszűrésére, valamint a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére irányult.

A rendőrök finn módszerrel összesen 120 járművezetőt ellenőriztek. A közúti akció eredményeként egy kerékpárosnál merült fel az ittasság gyanúja, vele szemben szabálysértési eljárás indult.

A közúti kontroll során a rendőrök 2 gépjárművezető autójának hatósági engedélyét elvették a nem megfelelő műszaki állapot miatt, 3 sofőrrel szemben figyelmeztetés alkalmaztak, 5 fővel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki. A közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt a járőrök 7 járművezetővel szemben tettek szabálysértési feljelentést.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre Hajdú-Bihar megye teljes területén.

– police.hu –


Debrecen - A debreceni rendőrök a gyalogos-átkelőhelyeken visszatérő ellenőrzéseket tartanak a reggeli és délutáni csúcsforgalomban. A balesetek megelőzése érdekében kérjük fogadják meg tanácsainkat! A rendőrök a közelmúltban bekövetkezett balesetek vizsgálata alapján a közlekedésbiztonsági helyz...

Hajdú-Bihar - Ittasan, engedély nélkül vezető sofőröket szűrtek ki a forgalomból a rendőrök. A rendőrök február 16-ai hétvégén a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében ittasság-ellenőrzést végeztek Hajdú-Bihar megyében. Debrecen és...