Hajdúböszörményben élő szerb férfi lopott ékszereket egy nyíregyházi boltból

Hajdúböszörményben élő szerb férfi lopott ékszereket egy nyíregyházi boltból
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza, Hajdúböszörmény – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy szerb állampolgár ellen, aki négy aranygyűrűt tulajdonított el egy nyíregyházi ékszerüzletből 2018. május 14-én.

A lopást az üzletben elhelyezett biztonsági kamera rögzítette. Az elkövető személyazonosságára és tartózkodási helyére vonatkozóan beszerzett információk alapján a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves szerb állampolgárt hajdúböszörményi lakóhelyén 2018. május 18-án. A nyíregyházi rendőrök a külföldi férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt.


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza, Hajdúböszörmény - Gyűrűket lopott el egy nyíregyházi ékszerboltból, a rendőrök elfogták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki négy aranygyűrűt tulajdonított el egy nyíregyházi é...