Zebrán ütöttek el egy nőt Debrecenben

Zebrán ütöttek el egy nőt Debrecenben
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Debrecenben gyalogost és kerékpárost gázoltak szerdán, Balmazújvárosban és az M35-ös autópályán autók ütköztek.

Balesetet okozott egy személyautót vezető nő szerdán 8 óra körül Debrecenben, a Szent Anna utcán. A Klapedia utca felől érkezve a Baross utca irányába kanyarodott, de nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, a Szent Anna utcán egyenesen közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütközött. A kerékpáros az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

Debrecenben a Kishegyesi úton, a Szotyori utca felől a Derék utca irányába közlekedett egy nő szerdán 10 óra körül az általa vezetett személyautóval. A sofőr a Derék utca kereszteződésében figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését és a kijelölt gyalogátkelő-helyen elütötte a neki jobbról, szabad jelzésen áthaladó nőt. A gyalogos az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

Teherautóval közlekedett egy férfi szerdán 17 óra körül Balmazújvárosban, a Kastélykert utcában Hajdúböszörmény felől a Kossuth tér irányába, amikor járművével nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsinak. A baleset során a személyautó sofőrje és utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Budapest felől Debrecen irányába közlekedett egy férfi szerda este 19 óra körül az általa vezetett személyautóval az M35-ös autópályán. A sofőr figyelmetlensége miatt nem észlelte az előtte haladó gépkocsit és utánfutót, amelynek nekiütközött. A két gépkocsi megpördült, miközben a vontatmány levált a járműről és a leállósávban szalagkorlátnak ütközve állt meg. A baleset során a személygépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja az esetet.

– police.hu –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés