Több karambol is történt Hajdú-Biharban

Akt.:
Több karambol is történt Hajdú-Biharban
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Az esős idő miatt megszaporodtak a közúti közlekedési balesetek.

Kedd hajnalban Debrecenben, a Szekeres utcában egy lakóház és a hozzáépített melléképület tetőszerkezete lángolt teljes terjedelmében. A megyeszékhely tűzoltói két gázpalackot hoztak ki az épületből, eközben több vízsugárral fékezték meg a lángokat. A házban két ember lakott, ők nem sérültek meg.

Egy faág villanyvezetékre szakadt tegnap reggel Hajdúböszörményben, a 35-ös főúton. A tűzoltók eltávolították azt.

faagFotó: katasztrófavédelem

Délután újra a 35-ös főútra riasztották a lánglovagokat: Józsánál két személygépkocsi ütközött össze; a járműveket feszültségmentesítették. Az autók vezetőit a mentőszolgálat kórházba szállította; összesen három könnyű sérültet láttak el.

Debrecen-Kismacs közelében egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők a balesetben érintett négy emberből három személyt kórházba vitték.

Később a debreceni Tőzsér utcában egy tizenkét méteres fa egyik ága lehasadt és veszélyeztette a gyalogos-, illetve közúti forgalmat. A debreceni egység láncfűrésszel eltávolította a faágat.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Jánosi és a Mikes Kelemen utca kereszteződésében tegnap késő délután. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt.

jmkFotó: katasztrófavédelem

Az elmúlt 24 órában szolgálatban lévő megyénkbeli mentők 198 feladatot láttak el. Segítettek többek között a Berettyóújfalu belterületén autóval elsodort kerékpárosnak, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Hívták őket reggel, fél 10-kor Józsára, ahol két autó ütközött – három könnyű sérültet láttak el. Délután újfent a 35-ös főútra siettek, a tűzoltók által már említett karambolhoz. Majd délután fél 4-kor kismacsi esethez.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 5 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 26 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

HBN


Hajdú-Bihar - Avar lángolt az autópályánál és Nyírábrány belterületén is, Debrecenben kigyulladt egy számítógép, Püspökladányban egy üzemcsarnok füstelszívója okozott fennforgást. Mindezen felül balesetek is tarkították a katasztrófavédelem, illetve a rendőrség munkatársainak hétfőjét, a 4-es főúton...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés