Tizennégy rendbeli lopással gyanúsítják

Tizennégy rendbeli lopással gyanúsítják
© Fotó: police.hu
Debrecen, Hajdúböszörmény – A debreceni járőrök elfogták, a nyomozók kihallgatták a hajdúböszörményi fiút.

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 25-én 15 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcán feltörtek egy gépkocsit.

A járőrök a helyszínre mentek, ahol észrevettek egy fiatalt, amint egy kocsiból száll ki. A gyanúsított amint meglátta őket, megpróbált elfutni, azonban a rendőrök utolérték és kérdőre vonták. A 17 éves fiú elmondta, hogy az autó nyitva volt, és ő csak értékek után kutatott benne. A rendőrök a fiatalkorút előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

Az ügy részleteinek felderítése során beszerzett információk alapján a hajdúböszörményi lakos több bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható.

A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018 májusától kezdve ellopott mintegy tizenkét kerékpárt Debrecenben, valamint két nyitott gépkocsiból elvette az indítókulcsot és az egyik jármű iratait, később pedig egy társasházban tárolt bicikli nyergét is eltulajdonította.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya hét rendbeli lopás vétség és hét rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – írja a police.hu.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés