Testi sértéssel vádolja a férfit a bíróság

Testi sértéssel vádolja a férfit a bíróság
© Illusztráció: AFP
Hajdúdorog – A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a hajdúdorogi férfi ellen, aki a vita hevében ököllel kétszer megütötte volt felesége arcát – áll a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség közleményében.

2018. augusztus 8-án 20 óra körüli időben a férfi elment volt felesége hajdúdorogi házához, azért, hogy a közös autójukat onnan elvigye. A vádlott és a sértett is beült a gépkocsiba, majd közöttük szóváltás alakult ki.

A közleményből kiderül, a vita során a sértett kikarmolta a vádlott arcát, aki ezt követően dühében ököllel kétszer megütötte a mellette ülő volt feleségét. Miután az asszony kiszállt, a férfi gyorsan elhajtott a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a sérült testtájékra és az elkövetés módjára, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. Vádiratában az iratok tartalma alapján, büntetővégzés meghozatala keretében felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés