Szoros meccsen verték a Miskolcot a böszörményiek

Pádár Anita (8) ezúttal is lehengerlő volt
Pádár Anita (8) ezúttal is lehengerlő volt - © Fotó: Pusztai Sándor, archív
Hajdúböszörmény – A Miskolci Vénusz csapatát fogadta a női futsal NB I. 19. fordulójában az éllovas Hajdúböszörményi TE gárdája. Quirikó Vivien tanítványai gólgazdag meccsen, 5–4-re győzték le a miskolciakat vasárnap.

Bernáth Csilla rögtön a kezdősípszó után vezetést szerzett a vendégeknek, de jött Pádár Anita, és egyenlített. Tell Zsófia megmozdulása után már hamarosan a Böszörménynél volt az előny, a szünet előtt pedig Pádár újabb góllal jelentkezett. Jót tett a pihenő a Miskolcnak, mely sorozatban háromszor tudta bevenni a HTE kapuját, ezzel a 31. minutumban már ismét ott volt a fór, 3–4. De a hajdú-bihariakat sem kellett félteni, a hajrában a két ügyeletes gólfelelős, Pádár és Tell eldöntötte a találkozót.

HBN


A tények

HTE–Miskolci Vénusz 5–4 (3–1)

Hajdúböszörmény, Bocskai István Általános Iskola, vezette: Takács I.

HTE: Torma L. – Tell Zs., Pádár A., Szekér A., Kota G. Csere: Vígh R., Bokor A., Nagy A., Kovács A., Mogyorósi Zs. Edző: Quirikó Vivien

Miskolc: Almási I. – Galambvári G., Váradi C., Miliczki N., Bernáth Cs. Csere: Szőke Zs., Palakovics L., Putnoky Z., Bunda-Tóth P., Skaliczki K., Tamók R.

Gól: Pádár A. (2., 16., 39.), Tell Zs. (5., 40.), ill. Bernáth Cs. (1., 22., 31.), Palakovics L. (26.)Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés