Széchenyi utcai lakásban füstölt el az étel

Akt.:
Széchenyi utcai lakásban füstölt el az étel
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A 471-es főúton baleset, Hajdúviden kigyulladt műszerfal okozott gondot. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Tegnap délben Hajdúhadházon, a Szélső utcánál száraz gaz, avar égett körülbelül száz négyzetméteren. A hajdúböszörményi tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Kárérték nem keletkezett.

Kora délután Debrecenben, egy Széchenyi utcai lakásból szivárgó füsthöz riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat. A lakásban nem tartózkodott senki. A tüzet a gáztűzhelyen hagyott odaégett étel okozta. A tűz nem terjedt tovább. A tűzoltók átszellőztették a helyiséget.

Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 471-es főút 14. kilométerszelvényében, Hajdúsámson és Tamásipuszta között tegnap kora este. Egy ember beszorult a járműbe, őt a mentőszolgálattal közösen a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. Egy másik sérültje is volt a balesetnek, amelynek helyszínén teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

ba (1)Fotó: Matey István

Hajdúviden, a Nap utcában egy 46 személyes busz műszerfala gyulladt ki. A tulajdonos eloltotta a tüzet, a hajdúböszörményi tűzoltók pedig áramtalanították a buszt. A gépjárműben nem tartózkodott senki.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdúsámson, Tamásipuszta - Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 471-es főút 14. kilométerszelvényében, Hajdúsámson és Tamásipuszta között. Egy ember beszorult a járműbe, őt a mentőszolgálattal közösen a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki, a sérülthöz mentőhelikopter érk...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés