Rangadó előtt a HTE

Nehéz derbi elé néznek Quirikó Vivien tanítványai
Nehéz derbi elé néznek Quirikó Vivien tanítványai - © Fotó: Derencsényi István
Hajdúböszörmény – Rangadót játszik a női futsal NB I 13. fordulójában a Hajdúböszörményi TE csapata. Quirikó Vivien együttese szombaton 17 órától a Tolna-Mözs gárdáját fogadja a Hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpontban.

Tíz lejátszott mérkőzés után a HTE a tabella második helyén áll 21 ponttal, a tolnaiak a negyedikek 15 egységgel. November elején már megküzdöttek a felek, akkor a Tolna 3–0-s sikert aratott, így lesz miért visszavágni Pádár Anitáéknak.

A múlt héten sűrű napokat élt át a Böszörmény, hiszen előbb egy elhalasztott bajnokit pótoltak be a hajdú-bihariak, majd a Magyar Kupán biztosították be helyüket a legjobb négy között, a Final Fourt majd február 23–24-én Szigetszentmiklóson rendezik meg. Mindkét akadályt sikerrel vette a HTE, mely a Gyulai Amazonokat 4–3-ra, majd az FTC-t 7–2-re verte.

HBN


Hajdúböszörmény - A Hajdúböszörményi TE pénteken hazai pályán fogadta a Gyulai Amazonok gárdáját az NB I-es női futsalbajnokság 11. fordulójából elhalasztott találkozón. Az első félidőben hamar vezetést szereztek a hazaiak Pádár Anita révén. A vezető találat után is többet veszélyeztettek a hajdú...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés