Pénzre és pulcsira utaztak a böszörményi rablók

Hajdúböszörmény – Rövid időn belül elfogták B. Ferencet és fiatalkorú társát, akik a gyanú szerint kiraboltak két fiatalt Hajdúböszörményben.

Az esetet az egyik sértett jelezte a rendőrségnek október 2-án este fél 9 körül. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, így azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra. A kihallgatás után a gyanúsítottakat a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság október 5-én elrendelt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak megállították az utcán a két sértettet és felszólították őket, hogy adják át a náluk lévő pénzt, valamint egyikük pulóverét. A két fiatal nem teljesítette a követelésüket, ezért B. Ferenc 17 éves társa belerúgott az egyik sértettbe. A fiatalok ezt követően eleget tettek a követelésnek.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a helyi lakosokkal szemben rablás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés