Nem csak a Böszörményi úti balesethez riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Akt.:
Baleset a Böszörményi úton
Baleset a Böszörményi úton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hajdúböszörményben és Derecskén is akadt tennivalójuk vasárnap. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap délelőtt Debrecenben, a Karácsony György utcában egy társasház kilencedik emeletén a külső homlokzatra szerelt klíma füstölni kezdett. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésre a füs megszűnt, az egység a lakást átszellőztette, majd a klímaberendezést megbontották, átvizsgálták.

Délután a debreceni Böszörményi úton egy kisteherautó fának csapódott, ezért riasztották a város tűzoltóit. A lánglovagok a járművet áramtalanították, a mentőszolgálat pedig a teherautó vezetőjét és utastársát kórházba szállította.

ba13Fotó: Matey István

Hajdúböszörmény külterületén egy ezer köbméteres trágyarakás húsz négyzetméteres területen égett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy családi ház melléképületében az egyik helység kigyulladt vasárnap délután Derecskén, az Ady Endre utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az épületben kisgépek, szerszámok voltak, amelyek a tűzben megrongálódtak, így nagyobb anyagi kár keletkezett.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök a ma reggelt megelőző 24 órában egy súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt ért tetten. A rendőrök 19 főt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

HBN


Debrecen - Személyi sérüléses baleset történt Debrecenben a kora délutáni órákban. Fának csapódott egy kisteherautó Debrecenben, a Böszörményi út és a Babits Mihály utca kereszteződése közelében - olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit ri...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés