Muzsika, jókedv, összetartozás Hajdúviden

Muzsika, jókedv, összetartozás Hajdúviden
© Fotó: Gargya Imre
Hajdúvid – Szinte minden zenei stílust meghallgathattak az érdeklődők, akik kilátogattak Hajdúvidre, a második alkalommal megrendezett zenés nyári estre, augusztus 25-én.

Az ifjúsági fúvószenekar közönségcsalogató muzsikája mellett kicsik és nagyok egyaránt válogathattak a „zenei étlap” kínálatából. Ezúttal csak nézőként volt jelen Bencze Máté, aki a közelmúltban sikerrel szerepelt a Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének döntőjében. A rendezvényt Fórizs László alpolgármester, a településrész képviselője nyitotta meg, remélve, hogy minden résztvevő jól érzi magát. Tiba István országgyűlési képviselő szerint egy-egy ilyen alkalom legfontosabb hozadéka, hogy még inkább összekovácsolja a közösséget. Ennek jegyében felavatták azt a szív alakú „lakatfalat”, amely valamilyen módon jelzi az utókor számára, hogy kik is kötődnek ehhez a kistelepüléshez.

Vid2Fotó: Gargya Imre

A családias hangulathoz hozzátartozott a kézműves termékek vására, a rég nem látott ismerősök üdvözlése, a jó hangulatú beszélgetések. A szervezők azonban nem csak a lelkek ápolására gondoltak, az üstökből felcsapó pörkölt illata is jelezte, van valami a levegőben: csipetnyi muzsika, önfeledt kikapcsolódás, egymásra figyelés, összetartozás.

– Gargya Imre –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés