Megszépült a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság

Akt.:
Balról jobbra: Kiss Attila polgármester, Dienes Imre rendőrkapitány és Molnár Imre önkormányzati csoportvezető
Balról jobbra: Kiss Attila polgármester, Dienes Imre rendőrkapitány és Molnár Imre önkormányzati csoportvezető - © Fotó: Kovács Péter
Hajdúböszörmény – Elégedettek a rendőrség munkájával, segítették az épületük belső felújítását.

A városi önkormányzat és a rendőrkapitányság sokrétű együttműködésének újabb állomásához érkeztek a felek csütörtök délután: hivatalosan is befejezték a rendőrkapitányság épületbelsőjének mintegy 800 ezer forintból megvalósult felújítását.

Segített egy társaság is

A munkálatok során felhasznált anyagok pénzügyi fedezetét Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a „Városfejlesztési és település ellátás” keretéből finanszírozta. Az egykori járásbíróság helyi védelem alatt álló épület állagmegóvása érdekében szükségessé vált a belső falfelületek, fali- és padlóburkolati elemek felújítása, sérült almatúrák cseréje. A felújítási munkálatok érintették a fegyverszobát, a töltő-ürítő helyet, a lépcsőházat, az emeleti ügyfélfogadó teret, társalgót és folyosót. A töltő-ürítő hely világításának áthelyezése is megtörtént. A festési munkálatok során az oldalfalak és mennyezetek kijavítása, glettelése és festése, az olajlábazat, csövek és ajtók zománcozása is megtörtént. A festési és átalakítási munkálatokat a Városüzemeltetési Intézmény munkatársai, közfoglalkoztatott dolgozók végezték, a lépcsőház állványozását pedig egy helyi gazdasági társaság végezte el.

Dienes Imre rendőrkapitány | Fotó: Kovács Péter

– A hozzánk forduló ügyfelek tisztább, kényelmesebb, komfortosabb körülmények között várakozhatnak, míg az itt dolgozók munkakörülményei is jelentős mértékben javultak – beszélt a felújítás jelentőségéről dr. Dienes Imre kapitányságvezető.

Fotó: Kovács Péter

Kiss Attila polgármester kifejtette, hogy a rendőrség munkájával elégedettek a városlakók, Hajdúböszörmény az ország egyik legbiztonságosabb települése. Ahogyan csak tudják, segítik egymás munkáját.

KZSHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés