Küldjön hírt! – Szakmai nap a Széchenyiben

Küldjön hírt! – Szakmai nap a Széchenyiben
© Fotó: Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
Hajdúböszörmény – Február 22-én rendezte meg immár második alkalommal a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium a KIP (Komplex Instrukciós Program) szakmai napját.

A rendezvényen a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ, a Debreceni Tankerületi Központ, a Debreceni Szakképzési Centrum és a Mátészalkai Szakképzési Centrum képviselői vettek részt (16 intézmény, 60 pedagógus).

A szakmai napon bemutató órákon és közös megbeszélésen ismerkedhettek meg a résztvevők a módszer gyakorlati megvalósulásával. Külön érdekessége volt a délutánnak, hogy a pedagógusok (20 fő) az iskolapadban ülve, egy tanóra keretében diákként dolgozhattak. A rendezvényen részt vett Kovácsné Dr. Nagy Emese, a KIP módszer magyarországi kidolgozója. Reméljük, a szakmai nap hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben egyre több helyen megismerjék és alkalmazzák a Konstruktív Instrukciós Programot. Intézményünk lehetőséget biztosít a továbbiakban is a módszer megismeréséhez, szakmai programok és bemutatóórák keretében.

– Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés