Körözött férfiakat fogtak el Debrecenben

Debrecen – Az Árpád téren és a Serház utcában is rendőrkézre akadt egy-egy férfi, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőröknek 2019. január 15-én 15 óra körül olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Debrecenben, egy Serház utcai házban egy körözött férfi tartózkodik. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és igazoltatták a 25 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözi. A járőrök elfogták a hajdúböszörményi lakost és előállították a rendőrkapitányságra, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Az egyenruhások Debrecenben, az Árpád téren járőröztek 2019. január 16-án 0 óra körül, amikor észrevettek egy gyanús gépkocsit. Megállították a járművet, és igazoltatták a sofőrt, valamint utasait. A rendőrök megállapították, hogy az egyik férfival szemben lopás miatt elfogatóparancs van érvényben, amelyet a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki. A járőrök elfogták a körözött utast és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés