Két baleset, két szeméttűz a szombat mérlege

Két baleset, két szeméttűz a szombat mérlege
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Nem unatkoztak a tűzoltók szombaton Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek.

Összehordott szemét égett mintegy három négyzetméteren Hajdúszoboszlón a Vénszőlőskert dűlőben szombaton reggel. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Debrecenben az Epreskert utca végén is a szemét- és ezzel együtt az aljnövényzet kapott lángra tegnap délután. Itt a debreceni hivatásos tűzoltók cselekedtek.

Mintegy háromszáz négyzetméternyi területen égett a tarló Debrecen közelében a 4805. számú út mellett. A tűzoltók két vízsugárral oltották el azt.

Egy tizenöt méter magas akácfa borult a kerékpárútra Nagyhegyes közelében tegnap a kora délutáni órákban, amely a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltóknak adott feladatot.

A megyénkben szolgáló mentők a vasárnap reggel nyolc órát megelőző 24 órában 169 feladatot láttak el. Segítettek többek között szombat reggel fél nyolckor a Debrecen Faraktár utcán,a hol egy motoros felborult és könnyebben sérült. Egy szűk óra múlva Hajdúböszörmény belterületén személyautós kerékpárost ütött el, egy fő könnyen sérült.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök ugyanezen időszakban két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 2 főt tetten értek, 2 főt pedig körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

HBNHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés