Itt a tűz, ott a víz miatt volt szükség tűzoltók segítségére

Itt a tűz, ott a víz miatt volt szükség tűzoltók segítségére
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Mintegy másfél köbméter szerves trágya égett szombaton délután Hajdúböszörményben, a Görgey utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezésére a lángolást megszüntette. A tűzoltók az utómunkálatok elvégzésére avatkoztak be.

Csőtörés volt egy társasház egyik üresen álló lakásában tegnap délután Debrecenben, a Lisznyai utcában. Mivel az alsó lakások is beáztak, a tűzoltókat riasztották a helyszínre. Ők létrával bejutottak az ingatlanba, ahol a vízellátást kiszakaszolták, majd elvégezték az áramtalanítást.

Szemét égett egy csaknem négy köbméteres tárolóban délután Nyíradonyban, a Debreceni utcában. A lánglovagok egy vízsugárral eloltották a tüzet, ami egy, a közelben levő melléképületet is veszélyeztetett.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök a vasárnap reggelt megelőző 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Ezek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akiket tetten értek. A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ugyanebben az időintervallumban a mentők 148 feladatot láttak el. Egy súlyos sérültet szállítottak kórházba szombaton kevéssel délután három előtt Nádudvarról, ahol elektromos kerékpáros és kerékpáros ütközött. Vasárnap hajnalban az M3 autópálya 172 km-énél egy kisbusz árokba borult. Innen egy könnyű sérültet vittek kórházba.

HBNHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés