Hárman sérültek meg Hajdú-Bihar megye útjain

Hárman sérültek meg Hajdú-Bihar megye útjain
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Böszörményben, a 33-as főúton és Sárrétudvariban is intézkednie kellett a megye rendőreinek.

A rendőrök Hajdúböszörményben, az Újvárosi utcában egy baleset helyszínén intézkedtek május 2-án 17 óra körül. Egy 37 éves nő autózott a településen, amikor az Újvárosi utca és a 35-ös számú főút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget két kerékpárosnak, akikkel összeütközött. Egy 16 éves kerékpáros fiút könnyű sérülésekkel vittek kórházba a mentőszolgálat munkatársai, míg 14 éves társa nem sérült meg. A baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy debreceni férfi teherautóval közlekedett szerdán 16 óra 20 perc körül a 33-as számú főúton az M35-ös autópálya felől a Kishatár utca irányába. A sofőr az eddigi adatok szerint nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért nekiütközött az előtte közlekedő személygépjárműnek. A baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a debreceni rendőrök vizsgálják.

ba2Fotó: police.hu

A püspükladányi rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén Sárrétudvariban, a Vasút utcában május 2-án 8 óra körül. Egy szerepi nő az általa vezetett személygépkocsival haladt a Táncsics utca felől a vasútállomás irányába, amikor a Vasút utca és a Széchenyi utca kereszteződésében nekiütközött egy kerékpárosnak. Az ütközés következtében a 70 éves biciklis nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés