Főnyomócső törött egy debreceni társasházban

Főnyomócső törött egy debreceni társasházban
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Mintegy 160 lakásban szünetelt a vízszolgáltatás. Nádudvaron szerves trágya lángolt, Hajdúböszörmény közelében avartűz miatt avatkoztak be a katasztrófavédelem munkatársai.

Közel öt köbméternyi szerves trágya égett tegnap éjjel Nádudvaron, az Alkotás utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Csőtörés történt tegnap éjjel egy tízemeletes társasház pincéjében Debrecenben, a Derék utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók roncsvágó berendezés segítségével bejutottak a pincében lévő elzáró szerelvényhez, majd kizárták a vizet. A sérült vezeték a társasház főnyomócsöve, ezért százhatvan lakásban szűnt meg átmenetileg a vízszolgáltatás.

Mintegy ötven négyzetméteren égett az avar tegnap tegnap a déli órákban Hajdúböszörmény-Pród közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kisbusz és személygépkocsi ütközött frontálisan a Debrecent Hajdúsámsonnal összekötő 471-es számú főút 3-as kilométerszelvényénél. A személygépkocsiban egy ember utazott, akit a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadítottak ki. A gépjármű sofőrjét kórházba szállították. A kisbuszban ketten utaztak, akiket szintén kórházba szállított a mentőszolgálat. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította – összegezte a vasárnapi riasztásokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés