Fonogram-díjat kapott a hajdúböszörményi zenekar

Akt.:
A Ruby Harlem, középen Iván Szandra
A Ruby Harlem, középen Iván Szandra - © Fotó: Kaszner Nikolett
Budapest, Hajdúböszörmény – Még csak az év első felében járunk, viszont a Ruby Harlem számára igen eredményes volt az elmúlt négy hónap.

Az igazán különleges, amerikai soul, neo soul, R&B és gospel stílusok ötvözetében születő zene képviseletében mutatkozott be idén A Dal 2019 színpadán a formáció. A zenekar ugyan csak az elődöntőig menetelt, mégis, a zsűri dicshimnuszokat zengett róla nem mindennapi stílusa miatt. A napokban a szakmától kapott újabb elismerést a Ruby Harlem; az énekesnő, Iván Szandra a Fonogram-díj átvételekor szóhoz sem jutott a meglepettségtől.

– Tavaly ellátogattam a díj­átadóra és néztem azokat, akik kézhez kapták a díjat. Hallgattam, ahogy mesélik, hány éve zenélnek együtt és közben arra gondoltam, milyen jó ennyi éven át a szakmában lenni, és átélni mindezt. Nagyon büszke vagyok a barátaimra, egyben a zenekaromra, hogy még „csak” két éve vagyunk együtt, és már itt tartunk. Érdemes csinálnunk, mert a közönség nyitott a zenénkre – mondta a színpadon állva Szandra, az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma vagy hangfelvételéért járó Fonogram díjjal a kezében.

Elismerés

Az idei Fonogram – Magyar Zenei díj gálaműsora új műsorvezetőkkel és kiemelkedően színvonalas, nagyon izgalmas produkciókkal vonult fel a budapesti RaM Colosseumban. A díjátadó gála az év egyik legrangosabb és legfényesebb eseménye a zenei szakma és zeneszerető közönség számára. A huszonöt tagú szakmai zsűri ötös csoportokra bontva választotta ki a kategória győzteseit.

NDHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés