Figyelmetlen sofőr okozott balesetet Böszörményben

Akt.:
Figyelmetlen sofőr okozott balesetet Böszörményben
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a sofőrrel szemben, aki balesetet okozott Hajdúböszörményben.

Egy 34 éves nő 2017. június 16-án 11 óra körül Hajdúböszörményben a Vásár téren figyelmetlensége miatt az Audijával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Fiattal.

baleset

Fotó: police.hu

A baleset következtében a Fiat utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály az Audi vezetőjével szemben közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást augusztus 10-én befejezte. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar - Az autót vezető nő hátranézett rá, ekkor tért át a másik sávba, ahol összeütközött egy kocsival. Ezen kívül még egy személyi sérüléses baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök pénteken a megyében. Egy nő közlekedett Audijával június 16-án 11 óra 20 perc körül Hajdúböszörményben, a ...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés