Elterelték a trafikos figyelmét, és már vitték is a pénzt

Akt.:
Elterelték a trafikos figyelmét, és már vitték is a pénzt
© Forrás: police.hu
Hajdúböszörmény – A böszörményi rendőrség lopás megalapozott gyanúja miatt nyomozott két helyi lakossal szemben, akik benyúltak egy dohánybolt kasszájába.

A rendőrségre tett bejelentést 2017. szeptember 22-én egy dohánybolt eladója arról, hogy két nő pénzt lopott az üzlet kasszájából. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a két feltételezett elkövetőt. Z. Mariannt és B. Edinát otthonaikban fogták el a rendőrök, majd előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két helyi lakost. A 34 éves gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. A nyomozás adatai szerint a két hajdúböszörményi nő több alkalommal is lopott a boltból, úgy hogy elterelték az eladó figyelmét. A két nő olyan árucikkeket kért az alkalmazottól, amelyek nem voltak a polcokon és amíg az eladó nem figyelt, pénzt vettek ki a kasszából.

db2

Forrás: police.hu

A nyomozóhatóság a gyanúsítottakkal szemben folytatott eljárást január 23-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés