Égési sérült Böszörményben, elütött gyalogos Debrecenben

Akt.:
Égési sérült Böszörményben, elütött gyalogos Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A két éjszakai nagy baleset mellett, melyekről már beszámoltunk, történt még egy gyalogos gázolás is szerdán kora reggel – tudtuk meg a mentők ügyeletesétől.

A Tesco áruház előtt a Kishegyesi úton ütött el egy autó egy embert, aki könnyű sérülést szenvedett. Ugyancsak szerda reggel Nyíradony és Nyestekert között a 471-es főúton két gépkocsi ütközött, de személyi sérülés nem történt.

Fotó: Matey István
Hajdúhadház - Nem adta meg az elsőbbséget egy a böszörményi letérő felől érkező BMW a 4-es főúton haladó Mercedesnek kedd éjszaka, amelynek következtében a két jármű egymásba rohant. A baleset során a BMW fejtetőre állt, vezetője könnyebben sérült. [caption id="attachment_3638036" align="alig...

Hajdúböszörményben egy hatvan négyzetméteres lakóház alsó szintje teljes terjedelmében égett tegnap késő este a Kemény János körúton. A helyszínre a debreceni és hajdúböszörményi tűzoltókat riasztották. Mielőtt kiértek volna a tűzoltók a házban élő ember megkezdte oltani a tüzet, ennek következtében megsérült. A mentőszolgálat égési sérüléssekkel szállította kórházba. A tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két vízsugárral oltották el a tüzet. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Fotó: Matey István
Debrecen - Frontálisan karambolozott két autó kedd éjszaka a 4-es elkerülőn, Debrecen határában. A baleset során a Skoda vezetője súlyosan sérült, a Seatban utazó öt főből hárman (egy 20 éves férfi, illetve egy 23 és egy 41 éves nő) a helyszínen életüket vesztették. Egy fő súlyos-életveszélyes, egy ...Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés